turufjell-eiendom

Fjellhytta kommer til Turufjell!

TV2 viderefører suksessen med «Sommerhytta» til høstprogrammet «Fjellhytta», og Turufjell er første destinasjon ut. Vi gleder oss stort til Fjellhytta kommer på TV i august!

Fire par skal nok en gang kjempe om å vinne en hytte til odel og eie, denne gangen på fjellet, nærmere bestemt hos oss på Turufjell. De flotte hyttene som deltakerne har jobbet med i mange uker, og én av dem tilslutt skal vinne er fra Familiehytta. Premien har en totalverdi på tre millioner kroner.

Da produksjonsselskapet tok kontakt med oss ble vi med en gang hektet på tanken om at den første utgaven av Fjellhytta skulle spilles inn på Turufjell. Jeg er over gjennomsnittet interessert i oppussing og interiør, og har sett alle episoder av Sommerhytta, så det at vi nå skal få se historien utspille seg på Turufjell er en stor glede, sier Martine Vee, daglig leder på Turufjell.

"Med på laget fikk vi Familiehytta med deres hyttemodell MER 40. Vi har hatt et tett og nært samarbeid med Familiehytta og Faun i flere år, og det var veldig naturlig for oss å jobbe sammen om dette." 

Med TV-programmet Fjellhytta vil seerne få bli bedre kjent med destinasjonen Turufjell og alt hva vi har å by på, fra flott natur året rundt til alle aktivitetsmulighetene både sommer, høst, vinter og vår. Her er det noe for alle.

Marianne Bjørkamo, daglig leder i Familiehytta gleder seg episodene av Fjellhytta, og se om deltagerne finner løsninger vi ikke har tenkt på; –Dette er en kompakt og smart hytte med 40 kvadratmeters grunnflate. Den er fleksibel, og personlige preferanser gjør at det blir stor forskjell fra hytte til hytte."

Vi gleder oss veldig til å se Fjellhytta på TV2 med oppstart i uke 34.

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate