turufjell-eiendom

Hvorfor Turufjell?

Under to timer fra Oslo finner du Turufjell - med aktiviteter og opplevelser for hele familien, sommer som vinter. 

Her kan du skape deg det hyttelivet du ønsker deg med et utvalg av tomter, nøkkelferdige hytter og leilighetsprosjekter. Du finner rett og slett noe for enhver smak. 

På Turufjell er vi stolte over å ha store ambisjoner for helhetlig utvikling av tilbudet til våre besøkende og hytteeiere, blant annet planlegges det for en stor utvidelse av alpinanlegget inkludert stolheis.


Logo

Aktiviteter og opplevelser - sommer som vinter

Under to timer fra Oslo finner du Turufjell, i Flå i Hallingdal.  Vi ligger vestvendt med fjellene i horisonten, slik at du kan nyte fantastisk utsikt og solskinn - enten du sitter i hytteveggen, eller er ute i skiløypa. 

Hos oss er det et allsidig aktivitets- og opplevelsestilbud hele året. Her finner du langrennsløyper og alpinbakker, turstier og pumptracks, badebrygge og fiskevann. Perfekt for både store og små, friskuser og mosjonister.

Blir du sulten eller tørst finner du kaféen til Kristin midt i sentrum av Turufjell. Et koselig og livlig samlingssted for både hyttegjester og besøkende. I kaféen og tipien kan du nyte noe godt å spise eller drikke, og det er god plass til de mange aktivitetene som arrangeres i løpet av året.

Kun 15 minutters kjøretur ned fra fjellet ligger Flå sentrum med kjøpesenter, vinmonopol, restaurant, hotell og ikke minst den populære Bjørneparken. Alt ligger til rette for å nyte det gode hytteliv.

På Turufjell.no finner du hele vårt aktivitetstilbud og all informasjon du trenger for å ta deg turen til oss.

Utforsk Turufjell
i 3D-velgeren.

Du kan utforske Turufjell og eiendommer til salgs i den interaktive 3D-velgeren under, eller lese mer om våre prosjekter.

Aktiviteter, året rundt.

Mulighetene er mange og du finner aktiviteter som passer både for store og små gjennom hele året.

Logo

Aktiviteter på Turufjell

Fjellheimen vår byr på fremragende muligheter ikke bare vinterstid men også sommer og høst. Enten du bare ønsker å nyte stillheten og naturen til fots på en fjelltur, eller om du foretrekker å benytte sykkelløypene eller bare kose deg med en kaffe på Turufjell kafé.

  • Nysgjerrig? Meld din interesse her.