turufjell-eiendom

Besøk Turufjell. Kom på visning.

Vi inviterer deg til å oppleve Turufjell på nært hold, ta kontakt med oss for visning eller opphold. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til oss!

Velkommen til visning

På visning får du muligheten til å utforske alt Turufjell har å by på. Alt fra vårt rike aktivitetstilbud til å finne din fremtidige fritidsboligdrøm.

Ta kontakt med vår megler Christer Gabrielsen for en hyggelig og uforpliktende prat om fritidsbolig. Dere avtaler hvilke tomter eller fritidsboligprosjekter det er ønskelig å se på. På Turufjell har vi nå ferdigstilte hytter til salgs, fritidsboliger under oppføring og tomter for deg som ønsker å velge fritt. 

Visninger arrangeres jevnlig, og du kan enkelt melde deg på ved å kontakte vår megler Christer via e-post på c.gabrielsen@nordvikbolig.no eller via skjemaet under. Gi oss beskjed om hvilken dato som passer best for deg, eller om du ønsker å avtale en privat visning. 

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Turufjell!

Kommende visningsdatoer

Ta kontakt med megler direkte for å avtale visning.

VisningstidPåmelding

Veien hit

Snøsikre vintre, varme somre, snaufjell og skog, turstier, milevis med skiløyper, gamle setervoller og godt med fiskevann. Alt sammen venter på deg under to timer fra Oslo.

Nysgjerrig? Meld din interesse her.