turufjell-eiendom

Fremtidsplaner.

Turufjell er en ny destinasjon i kontinuerlig utvikling, og vi er stolte av å ha en klar visjon for fremtiden. Vi legger vekt på helhetlig utvikling for å gi våre besøkende det mest komplette tilbudet. Sentralt i vår utviklingsstrategi står stolheisen, som vil revolusjonere alpinopplevelsen på Turufjell.

Stolheis og snøkanoner

Allerede kan vi tilby to heiser og syv nedfarter, og med vår planlagte stolheis vil alpinmulighetene på Turufjell utvides betraktelig. Kristnatten (1076 moh) er utgangspunktet for et større alpinanlegg hvor vi jobber med prosjektering av stolheis med tilhørende nedfartsløyper i ulike vanskelighetsgrader.

Alpinanlegget vil være sømløst integrert med det eksisterende anlegget, takket være tilfartsløyper, skibroer og kulverter. Vi legger hovedfokuset på å tilrettelegge for enestående skiopplevelser for alle, enten du er tilhenger av alpinski eller snowboard. De to første snøkanonene er på plass i dagens alpinanlegg. Vi er godt i gang med detaljprosjekteringen av et snøkanon-anlegg, og har fått godkjennelse for uttak av vann fra NVE som er en forutsetning for et permanent anlegg.

En ny fjellandsby 

I samarbeid med det anerkjente arkitektfirmaet Reiulf Ramstad Arkitekter, former vi nå det første trinnet av vår nye fjellandsby på Turufjell. Vårt mål er å transformere dagens sentrum, inkludert kafé, parkeringsfasiliteter og alpin bunnstasjon, til et pulserende sentrumsområde med moderne design og funksjonalitet. Vi ønsker å tilby våre gjester et levende sentrum som er skreddersydd for både eksisterende og fremtidige aktiviteter. Blant annet planlegger vi å inkludere en ny restaurant med ski-in/ski-ut muligheter, komfortable leiligheter og en trygg barneløype, der de yngste kan utforske skiopplevelsen. (Illustrasjon: Reiulf Ramstad Arkitekter)

Variert tur- & sykkeltilbud på Turufjell

Med den stadig økende populariteten av fjellsykling er vi begeistret for å tilby et mangfoldig sykkeltilbud på Turufjell.

Vår pumptrack og ferdighetsløype har allerede blitt en favoritt blant våre besøkende, og sommeren 2023 introduserte vi en spennende flytsti som raskt fanget oppmerksomheten til våre gjester.

Turufjell har allerede mange flotte turstier, og vi fortsetter å merke nye stier og utvikle et nettverk som gir deg muligheten til å nyte fantastiske gå- og sykkelturer som går fra Turufjell til Veneli og videre til Vassfaret. Vår lidenskap for naturen og utendørsaktiviteter drives av ønsket om å dele disse fantastiske opplevelsene med deg.