turufjell-eiendom
Logo

Slåtta Øst

Nye solrike tomter med ski inn/ut til salgs, fra 799.000,-

Fjellet. På din måte.

Velkommen til Slåtta Øst på Turufjell - attraktive og solrike tomter, omkranset av natur og aktiviteter. 

Med langrennssporene rett utenfor hytteveggen og alpinbakken på andre siden av veien ligger alt til rette for et godt hytteliv. 

Under 2 timer fra Oslo

Type eiendom

Tomt

Priser fra

799 000 - 1 400 000

Ski inn/ut

langrenn og alpint

Sykkelstier

Attraktive tomter rett ved langrennssporet

Slåtta Øst kan skilte med flotte solforhold og ligger rett ved et mangfold av friluftsaktiviteter, inkludert pumptrack, flytsti og en ferdighetspark for sykling. Slåttemyrrunden, en herlig sti til bruk både sommer og vinter, slynger seg langs hele feltet, og gir deg tilgang til både langrenn og alpint rett utenfor døra.

Logo

Er du interessert i å høre mer om tomtene?

Ta kontakt med vår megler Christer Gabrielsen i dag! Han kjenner Turufjell og tomtene veldig godt og kan hjelpe deg med å finne den perfekte tomt for dine behov.

Nært alt av aktiviteter

Bare 500 meter fra Slåtta Øst finner du Turufjell kafé - et koselig samlingssted som byr på alt fra kaffe og god bakst til smakfulle middagsretter. Her finner du også en spennende pumptrack, ferdighetspark og flytstier for de som liker å sykle. Barna kan også kose seg på lekeplassen ved kaféen med husking, klatring og balansering.

Rett over veien for Slåtta Øst ligger en av heisene i alpinanlegget, med bakker for store og små. Syv nedfarter og 2 heiser, samt et barnebånd kan det kompakte anlegget by på i dag. 

Den naturskjønne Slåttemyrrunden, som fungerer som en gruset sti om sommeren og langrennsløype om vinteren, strekker seg langs hele feltet. Med denne beliggenheten har du praktisk talt ski-inn/ski-ut til både alpint rett over veien og langrenn med løyper rett utenfor døra.

Meld interesse

Kontakt megler

Hva skjer på Turufjell?

Les siste nytt og hold deg oppdatert på hva som skjer ved din favorittdestinasjon.

Utforsk mer om prosjektet

Ta kontakt for visning

Kontakt megler