turufjell-eiendom

Nøkkelferdige hytter på Sprenåsgrenda.

På Sprenåsgrenda kan du velge mellom fire forskjellige hyttemodeller; Mjuken og Furutangen fra Familiehytta, Polar fra Nordlyshytter og Vy fra Leve Hytter. 

Hyttemodellene er spesialtilpasset og skreddersydd området for best mulig plassering med tanke på terreng, utsikt og solforhold. Hyttene er klare til overtagelse. 

680 m.o.h.

Ski inn & ski ut

Sykkelstier

Løypenett

Logo

Mjuken – hytte 19

En sjarmerende og gjennomtenkt hytte skapt for de gode stundene. Med høy takhimling over både stue og kjøkken får man et åpent og luftig fellesareal med god plass til familie og venner. Mjuken har en gjennomgående fornuftig planløsning og tre soverom – det hele på ett plan. 

BRA 70 m · P-rom 67 m2 · Terrasse 30 m2
3 Soverom · 1 Baderom · 1 WC

Logo

Polar – hytte 13-14

Med denne hytta vil Turufjells vakre natur åpenbare seg som et maleri allerede fra den åpne entréen og gjennom de store vinduene i panoramautbygget. Fremskutte midtpartier gir hytta en lys og luftig stue med utsikt i tre retninger. Vinkelutbygget i front skaper gode, lune uteplasser tilpasset skiftende vær- og vindforhold. 

Enkelte hytter er innvendig speilvendt for optimal plassering i forhold til tomt, innsyn og utsikt.  

BRA 75 m · P-rom 72 m2 · Terrasse 33 m2
Hems 34 m2 · 2 Soverom · 1 Baderom · 1 WC

Logo

Vy – hytte 8

I harmoni med naturen. Med Vy er det ingen dominerende utstikk, bare rene linjer som skaper et rolig utrykk. Vinduer fra gulv til tak skaper en opplevelse av å få naturen inn i hytta. Modellen Vy 23CH/6M med hems gir en praktisk fleksibilitet og har du først fått deg en hytte med hems, er det vanskelig å tenke seg en uten. 

Speilvendt hytte har optimal plassering i terreng, solforhold og utsikt.

BRA 73 m · P-rom 68 m2 · Terrasse 23 m2
Hems 22 m2 · 3 Soverom · 1 Baderom

Logo

Furutangen spesial – hytte 10

En praktisk og romslig hytte skapt for de gode stundene. Funksjonell, luftig og tilrettelagt - med blant annet hems med god takhøyde og nok tumleplass for både store og små. En gjennomtenkt hytte for flere generasjoner. 

Furutangen spesial har terrasse på langside og spesialtilpasset vindusplassering for best mulig utsikt. 

BRA 69 m · P-rom 66 m2 · Terrasse 33 m2
Hems 33 m2 · 2 Soverom · 1 Baderom

Utforsk mer om prosjektet