turufjell-eiendom

Hytte til påske?

På Sprenåsgrenda, Turufjell står 4 hytter klare til overtagelse påsken 2023. Hytte 9, 10, 13 og 14 med langrennssporet rett utenfor.

Hytte 9 og 10

Hyttene 9 og 10 under oppføring. De er av modellen Furutangen fra Familiehytta. 

Det er en praktisk og romslig hytte skapt for de gode stundene. Funksjonell, luftig og tilrettelagt - med blant annet hems med god takhøyde og nok tumleplass for både store og små. En gjennomtenkt hytte for flere generasjoner. Furutangen spesial har terrasse på langside og spesialtilpasset vindusplassering for best mulig utsikt. Hyttemodellene er spesialtilpasset og skreddersydd området for best mulig plassering med tanke på terreng, utsikt og solforhold.

Hytta holder høy standard og leveres med torvtak, ferdig beiset, kvalitets hvitevarer og elektroløsninger, varmepumpe. 

Hytte 13 og 14

Hyttene 13 og 14 er av modellen Polar. Disse er også nå under oppføring med overtagelse til påsken 2023.

Med denne hytta vil Turufjells vakre natur åpenbare seg som et maleri allerede fra den åpne entréen og gjennom de store vinduene i panoramautbygget. Fremskutte midtpartier gir hytta en lys og luftig stue med utsikt i tre retninger. Vinkelutbygget i front skaper gode, lune uteplasser tilpasset skiftende vær- og vindforhold. 

På Sprenåsgrenda får du virkelig langrennssporet rett utenfor vinduet i tillegg til umiddelbar nærhet til hele aktivitetstilbudet på Turufjell. Utsikten er det heller ikke noe å si på. Vi ønsker dere velkommen til fjells!