Ledige tomter

SKI INN – SKI UT

NÅ lanserer vi 33 tomter på toppen av alpinbakken på Turufjell!
Kanskje dette er din sjanse til å realisere hyttedrømmen?

Populære turufjell

Turufjell er en suksess med over 350 solgte tomter på bare få år! Ta del i eventyret du også. Meld interesse og sikre deg en bit av Turufjell nå.

MELD INTERESSE

Populære turufjell

Turufjell er en suksess med over 350 solgte tomter på bare få år! Ta del i eventyret du også. Meld interesse og sikre deg en bit av Turufjell nå.

MELD INTERESSE

Høgsetra

Hyttedrømmen Med utsikt

På Høgsetra finner du fantastiske utsiktstomter med ski inn-ski ut på toppen av Turufjell. Disse tomtene er det mange som har ventet på. Meld interesse idag – sikre deg din bit av Turufjell!

Med tomter på toppen, midt mellom alpinbakken
og langrennsløypene, er det bare å ta på seg skiene etter frokost og skli rett ut i bakken. Ingen pakking, biltur eller leting etter parkeringsplass – bare du og skibakken.

Når dagen er over, står du på ski rett inn til din egen hytte. Her kan du nyte sol hele dagen, fantastisk utsikt fra alle hyttetomter – i tillegg vil god størrelse på tomtene gi fin avstand til hytte-naboene rundt deg. Det er dette som er hyttedrømmen.

icon1

33 tomter

icon2

800 m.o.h

icon3

LANGRENNSLØYPER

icon4

SKI INN – SKI UT

Group 65

sykkelstier

icon6

Under 2 timer
fra Oslo

Tomter på toppen

AV ALPINBAKKEN

Her ser du plasseringen av
tomtene på Høgsetra - trinn 2.

FINN DIN DRØMMETOMT I TOMTEVELGEREN

Kartet gir deg oversikt over ledige, solgte og reserverte tomter på Høgsetra.
Klikk på tomten for mer informasjon. Grønn = ledig. Gul = reservert. Rød = solgt.

Ski inn – ski ut

OPPLEVELSER OG AKTIVITETER

På Turufjell legger vi til rette for at alle skal få oppleve det beste av hva naturen har å by på og vi er derfor i ferd med å bli en komplett sommer- og vinterdestinasjon. Det er allerede bygget et flott skianlegg med to heiser og 7 nedfarter. Her finner du alt fra bratte heng til slake og snille bakker. Her kan du suse nedover nypreparerte bakker, øve inn ny triks eller lete etter nye urørte linjer utenfor bakkene.

Vi er også i gang med planlegging av snøkanoner og utvidelse av anlegget med stolheis og bakker i lia opp mot Kristnatten (1076 moh). I nærområdet finner du flere topper opp mot 1100 moh som er perfekte for randonee og frikjøring. På andre siden av Skarsdalen finner du Sørbølfjell (1284 moh) med fantastiske høyfjellsplatåer og spektakulære nedkjøringer.

En drøm for alle..…

SOM ELSKER SKI OG SNØ

Her får du vidde- og høyfjellsfølelsen når du sklir innover i fjellheimen. Langs løypene har vi satt opp gapahuker der du kan ta deg en velfortjent pause på turen. Vi har preparerte akebakker som står klare til innrykk og flere under planlegging. I forbindelse med disse blir det skøytebane med bålplasser / lavvo og sittebenker.

Mil på mil med

LANGRENNSLØYPER

Løypenettet rundt hyttefeltet er tilknyttet Eventyrløypa, med preparerte langrennsspor som strekker seg milevis innover i den vakre fjellheimen – om du vil kan du gå helt til Hemsedal. Terrenget i Turufjell er perfekt for langrenn. I hytteområdet er det småkuperte rundløyper i alle kategorier i le for vær og vind. Det er også kort vei til høyfjellet hvor det er etablert langrennsløyper rundt og over Veslefjell, og videre mot Sørbøfjell.

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

To av våre fornøyde

Turufjellere

Allerede første gang vi kjørte opp bakkene fra Flå sentrum ble vi betatt. Både lyset, solforholdene og utsikten er helt fantastisk! Vi kjøpte tomten vår i 2019, og det å få være med på å se et helt nytt område utvikle seg har vært skikkelig spennende og positivt.

Med kun to timer dør-til-dør fra Oslo blir hytta mye brukt! Her venter perfekte skispor og fine turområder på oss hver gang. Vi gleder oss til mange år og fine øyeblikk her på nydelige Turufjell.

Helene og Vegard Tronrud

SLIK SIKRER DU DEG DIN BIT AV

Turufjell

Velkommen til livet på fjellet! Følg stegene under og finn drømmekombinasjonen av tomt og hytte.

  1. Kontakt Christer for visning
  2. Velg din drømmetomt
  3. Finn din drømmehytte - vi har noen gode forslag her
  4. Turufjell Drift hjelper deg med klargjøring av tomt og grunnmur
  5. Hytta bygges på tomten din
  6. Flytt inn og nyt livet på Turufjell

Velkommen til

TURUFJELL – Norges nye fjelldestinasjon