turufjell-eiendom
Logo

Høgsetra

Tomter med ski inn/ut alpint. Kun få igjen!

En hyttedrøm
med utsikt.

På Høgsetra finner du fantastiske utsiktstomter med ski inn – ski ut på toppen av Turufjell. 

Under 2 timer fra Oslo

Priser fra

1 600 000 - 1 800 000

Tomteareal

608 - 1 246

Type eiendom

Tomt
Logo

Om tomtene

Med tomter på toppen, midt mellom alpinbakken og langrennsløypene, er det bare å ta på seg skiene etter frokost og skli rett ut i bakken. Ingen pakking, biltur eller leting etter parkeringsplass – bare du og skibakken.

Når dagen er over, står du på ski rett inn til din egen hytte. Her kan du nyte sol hele dagen, fantastisk utsikt fra alle hyttetomter – i tillegg vil god størrelse på tomtene gi fin avstand til hytte-naboene rundt deg. Det er dette som er hyttedrømmen.

Logo

Opplevelser og aktiviteter året rundt

På Turufjell legger vi til rette for at alle skal få oppleve det beste av hva naturen har å by på og vi er derfor i ferd med å bli en komplett sommer- og vinterdestinasjon. Det er allerede bygget et flott skianlegg med to heiser og 7 nedfarter. Her finner du alt fra bratte heng til slake og snille bakker. Her kan du suse nedover nypreparerte bakker, øve inn ny triks eller lete etter nye urørte linjer utenfor bakkene.

Vi er også i gang med planlegging av snøkanoner og utvidelse av anlegget med stolheis og bakker i lia opp mot Kristnatten (1076 moh). I nærområdet finner du flere topper opp mot 1100 moh som er perfekte for randonee og frikjøring. På andre siden av Skarsdalen finner du Sørbølfjell (1284 moh) med fantastiske høyfjellsplatåer og spektakulære nedkjøringer. 

Logo

En drøm for alle som elsker ski og snø

Her får du vidde- og høyfjellsfølelsen når du sklir innover i fjellheimen. Langs løypene har vi satt opp gapahuker der du kan ta deg en velfortjent pause på turen. Vi har preparerte akebakker som står klare til innrykk og flere under planlegging. I forbindelse med disse blir det skøytebane med bålplasser / lavvo og sittebenker.

Løypenettet rundt hyttefeltet er tilknyttet Eventyrløypa, med preparerte langrennsspor som strekker seg milevis innover i den vakre fjellheimen – om du vil kan du gå helt til Hemsedal. Terrenget i Turufjell er perfekt for langrenn. I hytteområdet er det småkuperte rundløyper i alle kategorier i le for vær og vind. Det er også kort vei til høyfjellet hvor det er etablert langrennsløyper rundt og over Veslefjell, og videre mot Sørbøfjell.

800 m.o.h.

Ski inn & ski ut

Sykkelstier

Løypenett

Høyfjellsutsikt

Meld interesse

Kontakt megler

Hva skjer på Turufjell?

Les siste nytt og hold deg oppdatert på hva som skjer ved din favorittdestinasjon.

Utforsk mer om prosjektet

Visning etter avtale

Visningsdatoer