turufjell-eiendom
Logo

Høgsetra Horisont

Leiligheter med ski inn/ski ut - midt i smørøyet på Turufjell. Under to timer fra Oslo.  Byggingen er i gang!

Ski inn. Ski ut.

Høgsetra Horisont er det første leilighetsprosjektet på Turufjell, og allerede er 2 av 8 solgt. 

- Unik beliggenhet midt i slalåmbakken og fantastisk utsikt. 

Under 2 timer fra Oslo,

nærhet til Flå togstasjon

Bruksareal kvm

71 - 100

Spektakulær utsikt,

unik beliggenhet

Pris

Priser fra 4.900.000,- eks omkostninger

Logo

Høgsetra Horisont

Moderne leiligheter med høy standard og fokus på kvalitet, tegnet av Einar Jarmund - en av Norges mest anerkjente fritidsboligarkitekter.

Plasseringen og arkitekturen sørger for flott utsikt og gode solforhold, mens den høye standarden på interiør og utforming tilbyr både komfortable, stilfulle og  gjennomtenkte løsninger. 

På Høgsetra har du Turufjells mest fantastiske beliggenhet med skibakken som din nærmeste nabo. Midt mellom alpinbakken og langrennsløypene, er det bare å ta på seg skiene etter frokost og skli rett ut i bakken.

Ingen pakking, biltur eller leting etter parkeringsplass – bare du og skibakken.

 • Planlegging

  Sommer/høst 2023

 • Salgsstart

  Desember 2023

 • Byggestart

  Våren 2024

 • Planlagt overtagelse

  Våren 2025

Logo

Inspirert av alpene

Arkitekt Einar Jarmund har hentet inspirasjon fra alpene når han tegnet Høgsetra Horisont. Leilighetsbyggene minner om chalet'er man finner i alpene. I motsetning til norske dalfører, legges gjerne bondehusene i alpene med gavlen mot dalen. 

Planløsningene er effektive og kompakte, men allikevel svært generøse. Det er god takhøyde, og store vinduer mot utsikten. 

Velg mellom 70 kvm eller 95 kvm leiligheter, og fra 3-roms til 5-roms. Alle leilighetene har parkering i carport

Logo

Helårsdestinasjonen Turufjell

Under to timer fra Oslo finner du Turufjell, og Høgsetra Horisont leiligheter har en fantastisk beliggenhet med skibakken som din nærmeste nabo. 

Her ligger du midt i smørøyet for dagens og morgendagens Turufjell, enten du liker aktiviteter med høy puls eller bare vil nyte naturen. Det er et bredt spekter av aktiviteter året rundt, fra langrenn og alpint vinterstid til sykkel, tur og lekeplass sommerstid.

Kjøper du leilighet på Høgsetra Horisont vil du i tillegg til nærheten til aktiviteter og naturopplevelser, kun være en spasertur unna Turutunet fjellandsby. Her kan du nyte en matbit eller noe godt å drikke i kafeen, som også er samlingspunkt for mange morsomme arrangementer for store og små gjennom året.

770 m.o.h.

Ski inn & ski ut

Sykkelstier

Løypenett

Noe for enhver smak

Vi vil at du skal kunne velge selv hvordan du vil ha det rundt deg, og derfor har vi i samarbeid med Paulsen&Nilsen utviklet to konspeter for leilighetene.

Eksklusivt limpanel i stor dimensjon er felles for begge konseptene, og flatene på kjøkkenet er holdt enkle slik at veggene får spille hovedrollen.

Lys eik på baderomsmøblene er valgt for å gi badene en krisp og ren følelse, samtidig som det spiller på naturen og livet utenfor hytta. 

Takhengt peis tilfører noe moderne og ekslusivt, og de mørke vinduene omfavner og rammer inn utsikten, som et fantastisk maleri.

Meld interesse

Kontakt megler

Hva skjer på Turufjell?

Les siste nytt og hold deg oppdatert på hva som skjer ved din favorittdestinasjon.

Utforsk mer om prosjektet

Visning 6. og 13. juli samt etter avtale

Kontakt megler

Under 2 timer fra Oslo,

nærhet til Flå togstasjon

Type eiendom

Fritidsbolig

BRA kvm.

70 / 94 m2

Spektakulær utsikt,

unik beliggenhet