turufjell-eiendom
Logo

Sprenåsen på Turufjell

Tomtene ligger solrikt, skjermet og med masse aktivitetsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Fantastisk natur. Overalt rundt deg!

Høyt over havet, med fantastiske utsiktspunkter og kort vei til Norges kanskje fineste langrennsløype, kan du nå bygge drømmehytta. 

Under 2 timer fra Oslo

Priser fra

950 000 - 1 710 000

Areal

725 - 1 306

Tomter

Ski inn/ut langrenn

Lekeplass

Logo

Beliggenheten

Sprenåsen ligger skjermet til med strålende utsikt og fantastisk solgang. Et lite stykke unna baseområdet på Turufjell, med koselige tjern, akebakke, zipline, skøytebane og lekeplass.

Turufjell ligger på solsiden i Flå – først i Hallingdal, og er en av Norges nyeste fjelldestinasjoner med hyttetomter, ferdige hytter, leilighetsbygg og skisenter. Turufjell er som skapt for det moderne hytteliv med aktiviteter og arrangementer både sommer og vinter. Landskapet er sydvestvendt og med naturlige terrasser i landskapet. Dette gir deg sol hele dagen, fantastisk utsikt fra alle hyttetomter og fin avstand til naboene både foran og bak deg.

Logo

Opplev fjell og natur

På Turufjell legger vi til rette for at alle skal få oppleve det beste av hva naturen har å by på. De første sykkelløypene er allerede ferdigstilte med mange forskjellige utfordringer i tillegg til en av landets største pumptracker. Skianlegget består foreløpig av to heiser og syv forskjellige nedfarter som passer til alle i familien. Her har vi alt fra barnebakke hvor de aller minste kan sette utfor, til snille grønne løyper og mer utfordrende bakker som passer for de som ønsker litt ekstra fart. Dette gjør at vi i ferd med å bli en komplett sommer- og vinterdestinasjon. I umiddelbar nærhet finnes også et stort antall fiskeplasser og turmål med flotte utsiktspunkter.

Logo

Finn din tomt på Sprenåsen

Ønsker du å kjøpe tomt på Turufjell? Kanskje du allerede har tegninger til drømmehytta og bare mangler en tomt å bygge på? Vi har et stort utvalg flotte tomter til salgs, og kan bistå deg med samarbeidspartnere som følger deg hele veien frem til ferdig hytte.

684 m.o.h.

Stort løypenett

Lekeplass

Syv nedfarter

Meld interesse

Kontakt megler

Hva skjer på Turufjell?

Les siste nytt og hold deg oppdatert på hva som skjer ved din favorittdestinasjon.

Utforsk mer om prosjektet

Visning etter avtale 

Visningsdatoer